Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator

Misiunea Winaplus.ro este să îți aducă propuneri de nerefuzat din orasul sau regiunea în care locuiești. Vei avea acces la Informație sau chiar vei putea să Economisești!

TE INFORMEZI

O cheie a succesului dezvoltării este accesarea şi distribuirea informaţiei. Utilizarea internetului creează oportunităţi pentru dezvoltare economică şi socială nu doar prin faptul că există acces la informaţii, ci şi pentru că acestea sunt distribuite. Beneficiarul poate afla, compara și reacționa aproape fără efort.

ECONOMISEȘTI

Vei putea economisi până la 30% și uneori chiar mai mult, în încercarea unor afaceri de a atrage Beneficiari pentru produsele sau serviciile pe care le prestează. Ei câștigă clienți noi sau îi mențin pe cei existenți, iar tu vei profita de prețul de nerefuzat pe care ei sunt dispuși să îl ofere. Altfel spus, legăm o relație WIN WIN!

Ofertele noastre

Oferte Speciale

Cuprinse între 5% și 15%, nu se limitează cantitativ și se pot întinde pe perioade lungi de timp.

Oferte Exclusive

Cuprinse între 20% și 60%, se referă doar la anumite servicii sau articole, pe o perioadă scurtă de timp.

Avantajele Beneficiarului Înscris (cu cont activ)

De reținut! Discountul nu se aplică produselor deja reduse.

Să poți să-ți spui deschis părerea este foarte important din mai multe puncte de vedere, începând cu încrederea de sine și terminând cu ajutorul acordat celorlalți membri ai clubului în a lua o decizie! Contribuie cu recenzii și ratinguri la postările de pe platformă și cu păreri avizate la topicurile din categoria Comunitate/Forum!

Cum folosiți voucherele reducere

Sistemul de folosire a voucherelor permite tuturor comercianților să motiveze clienții existenți să revină și să își creeze reputație și credibilitate, portalul nostru fiind liantul avantajos între client și produs.

Cum folosești Voucherele valorice

FĂ PARTE

DIN

COMUNITATEA

Win a PlusÎnscrie-te acum!