Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator
;
Bermas Suceava, păstrătoare a procedeului clasic de fabricare a berii
bermas-suceava-pastratoare-a-procedeului-clasic-de-fabricare-a-berii

825 Views

,, Păstratoare a vechilor traditii, BERMAS – Suceava nu a renunțat la procedeul clasic de fabricare al berii, care presupune folosirea malțului și a conurilor de hamei. Aceasta conferă berii spumă, gustul ușor amărui și culoarea, asigurându-i totodată limpezime și conservabilitate. ”

Enumerăm mai jos sortimentele de bere pe care le găsiți pe piața din Bucovina, dar și din Moldova și sperăm noi că întreaga Românie va susține distribuția acestor produse naturale

,,Suceava Clasic, care poartă numele oraşului nostru, este o bere blondă superioară de larg consum, cu o concentraţie de alcool de 4,4% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava

 

Bermas, care poartă cu mândrie numele societăţii noastre, este o bere blondă superioară, cu o concentrație de alcool de 5,2% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.

Călimani, care poartă numele masivului cu acelaşi nume din lanţul Carpatilor Orientali, este o bere blondă superioară, cu o concentratie de alcool de 4,6% vol. fabricata în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.

Solca, o marcă de tradiţie din anul 1810 şi readusă pe piaţa de societatea noastră, este o bere blondă superioară, cu o concentraţie de alcool de 4,8% vol. fabricată în Suceava de S.C. BERMAS S.A Suceava.”, precizează producătorul sucevean.”

Mai multe detalii găsiți pe https://bermas.ro/

Sediul fabricii Bermas este în Suceava, Scheia, str.Humorului,nr.61, telefon 0230 526 543

 

 

Share with:

Pentru a lasa un comentariu trebuie sa fii logat.


Comentarii lasate de alti utilizatori:


Pentru a lasa o evaluare trebuie sa fii logat.